Muut

Asuntomessuilla heilutetaan nuijaa

  • Epari

Seinäjoen asuntomessut ovat loppusuoralla. Väkeä messuilla on käynyt yli 100 000 henkeä. Vielä on kiinnostavaa lisäohjelmaa luvassa.

Televisiosta tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki huutokauppaa auton ja messukohteen 38, Kastelli Kaarna, koko sisustuksen sisustuksen messujen viimeisenä päivänä tämän viikon sunnuntaina. Huutokaupan viimeisenä kohteena on Mercedes-Benz.

Sunnuntaina huutokaupataan myös Taitaja2016-kilpailun lopputöinä tehdyt mökit ja luhtiaitat, jotka ovat esillä Kyrkösjärven rannassa messualueella. Mäihän parkkipaikalla suoritetaan arvonta, jossa palkintona on Lakean Omaksi-asunnon käsiraha Asunto Oy Seinäjoen Mäihästä. Palkinnon arvo on 9 050 euroa.

Tänään messualueella bongattiin Apulannan Simo ”Sipe” Santapukki ja Toni Virtanen vierailivat. He esiintyivät eilen Vauhtiajoilla.

– Oli hyvä keikka! Sää oli sateinen, mutta meidän keikalla ei satanut. 16 vuoteen meidän keikoilla ei ikinä ole satanut, Santapukki ja Virtanen hymyilevät.

Asuntomessuille miehet lähtivät avoimin mielin, mutta suurin odotuksin.

– Pohojanmaalla kun ollaan, niin odotamme, että kaikki on suurempaa kuin muualla! Lähdimme tänne aistimaan uusia virtauksia.

Santapukki mainitsee yhtenä kiinnostavana messukohteena Koskelan Pekan talon. Jo messuvierailun alussa kiinnostusta herätti myös alueen kangasmaasto ja kuntta.

– Hienompaa ja helpompaa kuin nurmikko! miehet toteavat yhteen ääneen.

Miehet etsivät messuilta ideoita omaan uudiskohteeseensa. Apulanta osti viime vuonna entisen komentajan talon lakkautetun Heinolan varuskunnan alueelta.

– Rakennus on Venäjän vallan aikainen tiilirakennus. Haluamme remontoida sitä rakennusta ja alueen historiaa kunnioittaen. Messuilla kiinnostavat myös aurinkosähköhommat. Heinolassa tuotamme auringolla oman sähkön käytännössä kokonaan. Nämä ovat niitä tulevaisuuden ratkaisuja.

No mikä tekee Apulannan miesten mielestä kodista kodin?

– Syvä sielunrauha, Santapukki toteaa.

– Rakkaus, Virtanen sanoo.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka