Muut

Atria toteutti tuliset siivet peltokuvioksi - Katso kuvat!

  • Epari

Atria Hornet -siipien suosio on jatkunut jo 20 vuotta, ja sen kunniaksi Atria toteutti Suomessa ennennäkemättömän 1,8 hehtaarin kokoisen peltokuvion Pohjanmaalla sijaitsevaan peltoon.

Tuliset siivet tulivat markkinoille vuonna 1995, ja tuotteen nimen inspiraationa olivat Suomeen samana vuonna saapuneet Hornet-hävittäjät. A

– Voimakkaasti maustettujen broilerisiipien tuotekehitys oli jo loppusuoralla, mutta uudelta tuotteelta puuttui nimi. Kun uutisissa kerrottiin, että ensimmäiset Hornet-lentokoneet saapuvat Suomeen, yhdistyivät tuotekehitystiimin ajatuksissa siivet ja hävittäjien tulilieskat. Näin syntyivät ”hornetit”, joista on tullut tulisten siipien synonyymi”, muistelee Atrian tuotekehitysjohtaja Heimo Hattula.

Pohjanmaalla sijaitsevassa peltokuviossa on kuvattuna luku 20 ja tulisia siipiä kuvaavat lieskat. Vastaavalla tavalla toteutettua peltokuviota ei ole Atrian tietojen mukaan tässä mittakaavassa Suomessa aikaisemmin tehty. Kooltaan se on noin 1,8 hehtaaria. Atria on toteuttanut kuvion yhteistyössä alkutuotantonsa kanssa, ja se on tehty heinäpeltoon niittämällä ja ruoholeikkureilla viimeistelemällä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka