Muut

Eremenkon ja SJK:n tiet erkanevat

  • Epari

Seinäjoen Jalkapallokerho ja Alexei Eremenko jr. ovat purkaneet pelaajasopimuksen. Purku tapahtui yhteisymmärryksessä Eremenkon perhesyiden vuoksi.

Alunperin kauden 2016 mittaiseksi sovittu pelaajasopimus alkoi tammikuussa. Eremenko ehti pelata SJK paidassa kahdessatoista ottelussa. SJK uran ainoa maali syntyi Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussa PS Kemiä vastaan rangaistuspotkukilpailussa.

SJK:n Keskuskentän avausottelu pelataan helatorstaina, kun Veikkausliigan otteluun vieraaksi saapuu FC Inter Turku. SJK pelasi perjantaina PK-35 Vantaata vastaan vieraissa ja sai sieltä mukaansa pisteen maalittomalla tasapelillä.

– Siitä lähdemme että haluamme kasvattaa pistetiliämme ja helpointa se on, kun lähdemme parantamaan omaa peliämme. Meillä ei ole koko talven ja kevään aikana ollut oikeastaan yhtään ehjää 90-minuuttista. Sen saaminen on lyhytaikainen tavoitteemme, päävalmentaja Simo Valakari.

SJK on viimeksi pelannut Keskuskentällä viime kauden viimeisessä ottelussa, kun Suomen mestaruus ratkesi yli 6000 katsojan edessä. Kesäkuun jälkeen pelejä pelataan jo uudella OmaSp Stadionilla.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka