Muut

Helatukku takaisin pohjalaisomistukseen

  • Epari

Helatukku Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Pölkky, kehityspäällikkö Mika Sumuvuori ja ähtäriläinen yrittäjä Jani Uura ovat perustaneet uuden yrityksen, HtF Group Oy:n.

HtF Group Oy on ostanut Helatukun tanskalaiselta DT Groupilta. Yrityksen tavoitteena on vahva liiketoiminnan kasvu, jota siivittää omiin vahvuuksiin keskittyminen.

– Näimme mahdollisuuden kehittää Helatukun liiketoimintaa uudelle tasolle ja viedä perinteistä, muutoksen alla olevaa alaa eteenpäin. Keskittymällä olennaiseen me pärjäämme. Tavoitteemme on toimia tukkurina, joka tarjoaa entistä parempaa palvelua ja logistiikkaosaamista keittiöitä ja kylpyhuoneita valmistaville yrityksille, Helatukku Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Pölkky sanoo.

Yrityskaupan myötä Helatukun omistus palaa Suomeen ja Pohjanmaalle.

– Halusimme turvata ja varmistaa yrityksen kehittämisedellytykset. Takaisin Suomeen siirtyvä omistajuus tuo turvaa ja varmuutta jatkuvuudesta sekä asiakkaille, työntekijöille että yritykselle, Pölkky kertoo.

Helatukun koko henkilöstö jatkaa yrityksen palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Ari Pölkky jatkaa Helatukun toimitusjohtajana ja Mika Sumuvuori kehityspäällikkönä. Jani Uura aloittaa logistiikkapäällikkönä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka