Muut

Ilonassa paikat uusiksi

  • Epari

Seinäjoella toimiva Viihdemaailma Ilona -yökerho remontoi tilansa uuteen uskoon. Vuodesta 2010 toiminut yökerho on uudistettu lattiasta kattoon ja se avataan uudelleen tulevana perjantaina

Ilonan livemusiikkipuoli laajennettiin tiloiltaan kaksinkertaiseksi, minkä johdosta vastaisuudessa keikat voidaan toteuttaa isommin ja suuremmalla yleisömäärällä. Myös disko, karaokepuoli sekä suosittu pohjanmaateemainen Reino-osasto ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Tiloja ja yleisilmettä on selkeytetty ja kaikki pinnat sekä yökerhon AV-tekniikka on uusittu kokonaan.

– Ilona on vakiinnuttanut paikkansa Seinäjoen yöelämässä aikuisten ykkösyökerhona. Kuusi vuotta on yökerhojen elinkaaressa pitkä aika, joten nyt oli aika uudistua. Haluamme olla aina ajassa mukana, kuunnella asiakkaidemme toiveita ja reagoida niihin, kertoo Restamaxin yökerhoista vastaava linjajohtaja Paul Meli.

Warner Musicin kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön myötä yökerhon live-esiintyjät tulevat jatkossa olemaan entistäkin nimekkäämpiä. Yökerhon lavalla nähdään syksyn mittaan niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippuartisteja.

Teksti: Laura Syväoja

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka