Muut

Jalkapallostadionilla positiivisia ongelmia

  • Epari

Seinäjoen uuden jalkapallostadionin rakennustyöt etenevät aikataulussa. OmaSp Stadiniksi ristityn stadionin avajaisia vietetään 18. kesäkuuta, jolloin Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Sitä ennen paikkoja pääsee tutkimaan avointen ovien päivänä toukokuussa.

SJK:n toimistossa hiotaan nyt käytännön asioiden sujuvuuteen vaikuttavia asioita. Asialistalla ykkösenä on ollut verkkokauppa. Avajaisottelun liput tulevat tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina.

Yritykset ovat olleet otteluista niin kiinnostuneita, että VIP-asiakastilaisuuksiin ja otteluisännöintiin tarkoitetun, kolmannessa kerroksessa sijaitsevan Atria Loungen liput myytiin loppuun jo ennen Veikkausliiga-kauden alkua.

Positiivinen ongelma vauhditti Kultalippu-tuotteen kehitystä. Sillä pääsee seuraamaan ottelua toisessa kerroksessa olevasta Calsberg Sport Barista.

Seinäjoen Jalkapallokerho saa toukokuussa mobiililaitteisiin ladattavan sovelluksen, jonka avulla pääsee näppärästi esimerkiksi verkkokauppaan. Vastaavat sovellukset ovat urheiluseuroilla vielä hyvin harvinaisia.

– Tavoitteena on lopulta rakentaa sovellus, jolla pystyy asioimaan stadionilla kokonaisvaltaisesti, kertoo Seinäjoen Jalkapallokerhon toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Sovelluksen kautta voi ladata niin sanottua polettirahaa, joka on jalkapallostadionin ainut maksuväline.

– Polettiraha ja lähimaksu ovat huomattavasti nopeampia kuin käteinen raha. Jalkapallo-otteluiden väliaika on vain vartin mittainen ja sinä aikana on ehdittävä palvella mahdollisimman monta asiakasta.

Lue lisää asiasta 27.7.2016 ilmestyneestä Eparista verkosta tai paperilta.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka