Muut

Kaupunkilaisten yhteinen juhla

  • Epari

Keskikaupungin yö kerää jälleen kaupunkilaiset yhteen huikeiden tarjousten ja ikimuistoisen ohjelman siivittämänä.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna keskustan lukuisat baarit ja ravintolat tarjoilevat hyviä ruoka- ja elämyshetkiä sekä perjantaina että lauantaina. Keskikaupungin yö -tapahtuman aikaan vietetään myös Kauppojen yötä. Kampanjaa vietetään ensimmäistä kertaa Seinäjoella perjantaina elokuun 26. päivä. Suurin osa Kauppojen yöhön osallistuvista myymälöistä pitävät ovensa auki kello 22.00 saakka. Kaupoilla on luvassa huiketa tarjouksia illan aikana. Suurin osa kauppakeskusten liikkeistä on mukana Kauppojen yössä.

Seinäjoen omassa kaupunkifestivaalissa esittäytyy ensimmäistä kertaa Tanssia ja Teatteria Keskikaupungin yössä lauantaina. Etelä-Pohjanmaan nuorisoseuran koordinoimassa tapahtumassa nähdään huikeita esityksiä ja säkenöivää pukuloistetta. Kauppatorilla on luvassa muun muassa Ylihärmän Nuorisoseuran esittämä katkelma Lumikuningatar-näytelmästä ja Samba Tropical -ryhmän tanssiesitys, jossa rumpuryhmä soittaa karnevaalisambaa ja tanssijat esiintyvät karnevaalipuvuissaan.

Myös lapset saavat ikiomaa ohjelmaa. Seinäjoen kaupungin kulttuuritoimi järjestää lauantaina kello 11–15 Keskuspuistossa hauskan lastentapahtuman, jossa yhdistyy musiikki ja tekeminen. Luvassa on muun muassa ammattimuusikoista koostuva Neljä Hiirtä -yhtye, joka esittää eteläpohjanmaalaista kansanmusiikkia. Päivän aikana lapset pääsevät myös askartelemaan ja vaihtamaan itselle käyttämättömäksi jääneen lelun toiseen.

Keskikaupungin yöhön pääsee kätevästi Komia Liikenteen busseilla. Komia Liikenteen normaalit paikallisvuorot kyyditsevät keskustaan päiväaikaan. Lauantaina yöbussit kulkevat iltakahdeksan jälkeen kolmella reitillä Kasperista, Hyllykalliolta ja Katajalaaksosta.

Aitoa Venetsialaistunnelmaa koetaan tänä vuonna Seinäjoen ydinkeskustassa. Nimittäin Eparin järjestämä Keskikaupungin yö huipentuu lehden 90-vuotisjuhlailotulitukseen Lakeuden Puistossa lauantaina kello 21.30.

Lisätietoa tapahtumasta keskikaupunginyo.fi.

teksti: Paula Myllykoski

Lue lisää tapahtumasta 17.8.2016 Eparista tai Eparin näköislehdestä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka