Muut

Kirjastolle uudet kotisivut

  • Epari

Seinäjoen kaupungin kirjastolla on uudet kotisivut. Sivut tuovat käyttäjille kirjaston palvelut ja aineistot paremmin esille. Verkkosuunnittelija Virpi Kortesniemen mukaan sivuja on nyt helpompi käyttää myös mobiililaitteilla.

Sivuston suunnittelussa pyrittiin siihen, että samaan aihepiiriin kuuluvat asiat löytyisivät samasta paikasta, ja että sivujen väliset linkitykset olisivat toimivat. Lisäapuna sivustolla on hyvä hakemisto ja toimiva haku.

– Uusilla sivuilla tuodaan paremmin esille muutkin kuin perinteisiksi mielletyt kirjastopalvelut, joita ovat esimerkiksi digitointipalvelut ja kirjaston tilojen varaaminen omaan käyttöön. Asiakkaan on nyt myös mahdollista tilata uutiskirje, jossa kerrotaan kirjaston ajankohtaisista asioista.

Suomenkielisten sivujen lisäksi saatavilla on suppeampi englanninkielinen sivusto. Se palvelee kahta käyttäjäkuntaa: muita kuin suomenkielisiä kirjastonkäyttäjiä sekä Apila-kirjaston ja Aallon kirjaston arkkitehtuurista kiinnostuneita.

Sivuston rakentamisessa on tehty myös pilotointityötä, sillä myöhemmin siihen tullaan integroimaan verkkokirjaston palveluja. Sivuston tekemiseen on saatu OKM:n avustusta.

Kirjaston www-sivut ovat nyt osoitteessa http://kirjasto.seinajoki.fi/

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka