Muut

Komia liikenteen aikataulut nyt puhelinsovelluksessa

  • Epari

Seinäjokisilla on nyt mahdollisuus tehdä paikallisliikenteen reittihakuja ja tarkastella aikatauluja puhelimeen ladattavasta sovelluksesta.

– Valitsemamme sovellus on nimeltään Moovit, joka on rankattu maailman parhaaksi joukkoliikennesovellukseksi, kertoo Jukka Sarho, Komia Liikenteeltä.

Kyseessä ilmainen joukkoliikenne sovellus, joka yhdistää virallisen joukkoliikennetiedon sekä käyttäjien kokemusten tarjoaman reitti- ja aikataulutiedon yhteen sovelluksen. Moovit käyttäjät voivat lähettää sovelluksen kautta matkustuskokemuksiaan, kuten ruuhka-ajoista, siisteydestä, vuorojen peruuntumisista, palvelun laadusta sekä reittimuutoksista ja monesta muusta muille käyttäjille. Käyttäjä kokemus näytetään muille käyttäjille reaaliajassa, joten muut käyttäjät näkevät, onko reittimuutoksilla vaikutusta heidän matkustamiseen kaupungeissa.

– Ennen Moovittia meillä ei ollut käytössä ajantasaista ja luotettavaa reittihakuopasta. Olemme iloisia, että pääsimme osaksi tätä sovellusta ja pystymme tarjoamaan helpompaa ja käytännöllisempää palvelua sekä liikkumista Seinäjoella, Sarho kertoo tyytyväisenä.

Sovellus toimii jo kahdeksassa suurimmassa kaupungissa suomessa, joissa monessa näistä kaupungeista tietoa tuotetaan yhteistyössä paikallisten joukkoliikennetoimijoiden kanssa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka