Muut

Provinssin koko ohjelma ja aikataulut julkistettu

  • Epari

Provinssi on julkistanut viimeiset 13 uutta artistia. Festivaalin koko musiikkikattaus on nyt valmis ja aikataulut julkistettu.

Uusiin julkistuksiin kuuluvat ruotsalaisbändi Graveyard, Kuoleman laulukunnaat” -albumin juhlistuskeikkan vetävä Mokoma, Pohjois-Amerikkaa kiertävä Santa Cruz, korkeaoktaanista rock’n’rollia soittava Barbe-Q-Barbies sekä psykedeliarockia ja pakanallista mytologiaa yhdistelevä Hexvessel.

Provinssin uusiin kiinnityksiin lukeutuvat myös hiljattain toisen albuminsa julkaissut Atomirotta, elektronisen musiikin ja krautrockin välimaastossa toimiva K-X-P, Disco Ensemblestä tutun Jussi Ylikosken sooloprojekti Big Pharma, Elias Gould, yhteiskeikalle saapuvat hiphop-artistit Noah Kin ja Biniyam sekä ”UFO”-hitillään kultaa myynyt EDM-artisti Alex Mattson.

Festivaalin lipunmyynti on huomattavasti edellä viime vuosien ennakkomyyntilukemia, joten tapahtuma-alueelle on tiedossa merkittäviä muutoksia. Jo julkistettujen uusien majoitusvaihtoehtojen lisäksi Provinssi lanseeraa uuden ulkolavan nimeltä Woodland Stage. Muista uudistuksista kerrotaan lähiviikkoina.

Aiemmin julkistettu Periphery on perunut koko tulevan kiertueensa ja samalla myös Provinssi-keikan.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka