Muut

Punainen muistuttaa pimppijumpasta

  • Epari

Joka neljäs nainen kärsii virtsankarkailusta. Sitä voi ehkäistä säännöllisellä lantionpohjalihasharjoittelulla. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset auttavat myös esimerkiksi hyvän ryhdin ja litteän vatsan saavuttamisessa.

Ohjeita treenaamiseen annetaan Pysy tiukkana -kiertueella, jossa mukana ovat Gynekologiyhdistys, Kätilöliitto, Lantionpohjan Fysioterapeutit, Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiö, Naisten Kymppi, LadyLine ja Bailamama. Seinäjoella asiasta kuullaan huomenna tiistaina Lady Linellä.

Virtsankarkailu heikentää elämänlaatua ja aiheuttaa sekä sosiaalista että hygieenistä haittaa. Virtsankarkailu ei ole vain ikääntyneiden naisten ongelma vaan siitä kärsii kaiken ikäiset naiset. Lantionpohjalihaksia tulee harjoittaa säännöllisesti koko elämän. Se unohtuu kuitenkin helposti. Pysy Tiukkana -kampanja kannustaa treenaamaan lantionpohjalihaksia aina, kun punainen valo palaa liikenteessä. Jos päivittäisellä kulkureitilläsi ei ole liikennevaloja, niin muistutuksena voi olla vaikka punainen auto.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka