Muut

Rakkaus sai alkunsa sinkkusivustolla

  • Epari

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Näin kliseisen romanttisesti voi kuvailla Laila Keisasen ja Mika Kerttulan kohtaamista. Koska kaikki oli alusta saakka selvää, pariskunta kihlautui vain muutama kuukausi ensitreffien jälkeen.

Keisasen ja Kerttulan yhteiselämä sai alkunsa Facebookin Seinäjoen Seudun Sinkkujen ryhmästä. Aluksi he kommentoivat yhteisiä asioita, mutta pian Kerttula kysyi, saisiko lähestyä mukavaa neitiä yksityisviestillä.

Sinkkuryhmäläisillä on paljon yhteistapaamisia eikä Keisanen empinyt kutsua vierasta miestä kotiinsa. Kerttula ajoi Lapualta Seinäjoelle, vaikka tiesi, että treffikutsu sisälsi huonekalujen kokoamista.

– Olin juuri muuttanut ja huonekalut olivat paloina laatikoissa. Oli helppo tutustua, kun sai samalla puuhata jotain. Ensiksi koottiin sänky ja Mika jäi heti kahdeksi yöksi. Sen jälkeen emme ole ollut kuin muutaman vuorokauden erossa toisistamme.

Kihlaparilla on vielä kodit sekä Seinäjoella että Lapualla. Yöpymispaikan määräävät usein työvuorot. Keisanen tekee yövuoroja hoitoalalla ja Kerttunen kahta vuoroa ikkunatehtaalla.

Kahden huushollin tapojen yhdistäminen on sujunut hyvin eikä kotitöistä ole tarvinnut riidellä. Muutenkin ajatukset ovat sopineet hyvin yksiin.

– Jos on ollut huono päivä, niin Mika saa heti hymyn huulille. Hän kutittaa kainalosta ja vetää lähelle. Siihen loppuu kiukuttelu.

Toimelias nainen on jo hyödyntänyt karkausvuoden tarjoaman hameväen kosimisoikeuden. Kerttula ei lähtenyt kangaskauppaan. Suunnitelmat odottavat tulevaisuudessa.

Virpi Kupiainen-Ämmälä

Lue koko rakkaustarina ja lisää Seinäjoen Seudun Sinkuista 10.2.2016 ilmestyneestä Eparista.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka