Muut

Ravintola Hukkatila illaksi Pohjaan

  • Epari

Louhenkadulla sijaitseva entinen Kangaspörssin rakennus muuttuu yhden illan ajaksi gourmet-ravintolaksi.

Ravintola Hukkatila avaa ovensa lauantaina 24. syyskuuta. Luvassa on teemaan sopiva illallinen niin ruoan, sisustuksen kuin konseptiin olennaisena osana kuuluvan taiteen suhteen.

– On olemassa niin paljon tiloja, joilla voisi tehdä paljon enemmän. Me täytämme ne hetkeksi hyvällä ruoalla, juomalla, seuralla ja taiteella, kertoo tapahtumaa tuottava Jaakko Blomberg.

Ravintola Hukkatila kyseenalaistaa käsityksiä siitä, mitä ravintola voi olla.

– Luotamme yhdessä syömisen luonnollisuuteen ja sosiaalisuuteen, joka usein tavallisista ravintoloista puuttuu.

Ravintola Hukkatila on Jaakko Blombergin, Jyrki Tsutsusen ja Johanna Kuneliuksen yhteistyössä luoma konsepti. Kokki Jyrki Tsutsunen tuo hienoista ravintoloista tutut maut uusiin, rentoihin ympäristöihin. Tunnelman viimeistelee suunnittelija Johanna Kuneliuksen sisustus sekä vierailevat taiteilijat.

– Ravintola Hukkatila toteuttaa hyvin asemanseudun kehittämisen teemoja ruoasta ja tyhjien tilojen hyödyntämisestä. Näkisin mielelläni vastaavia toteutuksia pitkän rakennusajan piristykseksi ja tottakai myös valmiilla alueella, toteaa Johanna Rintamäki Into Seinäjoki Oy:stä.

Ravintola Hukkatila ottaa vastaan ennakkoilmoittautumisia.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka