Muut

Ruukintien Siwasta K-Market

  • Epari

Siwojen ja Valintatalojen muuttaminen K-Marketeiksi jatkuu. Torstaina 15 Siwaa ja Valintataloa muuttuu K-Marketeiksi.

Torstaina K-Marketiksi muuttuu myös Ruukintien Siwa Seinäjoella. Kauppojen muuttaminen K-Marketeiksi jatkuu vuoden 2017 kevääseen. Vuodenvaihteeseen mennessä kauppoja avattiin K-Marketeina 223, ja kevään aikana avataan noin 175 kauppaa lisää.

Tavoitteena on siirtää kaikki uudet K-Marketit K-kauppiaille vuoden 2018 loppuun mennessä. Kauppaverkoston laajentuessa Kesko rekrytoi ja kouluttaa satoja uusia K-kauppiaita. Toistaiseksi K-kauppiaiden hallintaan on siirretty noin 25 kauppaa.

Keskolta kerrotaan, että muutoksen yhteydessä kaupan tuotevalikoima ja ilme vaihtuvat. Samalla kauppojen hintataso on laskee jopa yli 20 prosenttia ja valikoimaan on tuotu noin tuhat Pirkka- ja K-Menu-tuotetta. Muutoksen jälkeen kaupassa käy K-Plussa-kanta-asiakaskortti.

Muutetut kaupat toimivat aluksi myymäläpäällikkövetoisina. Kaikki kaupat siirretään omille kauppiaille vuoden 2018 loppuun mennessä.

– Uudistuvista K-Marketeista syntyy lukumäärältään ylivoimaisesti Suomen suurin kauppaketju. Lähimarkkinaan kuuluvat myös uudistuvat Neste K -liikenneasemat, kertoo Keskon varatoimitusjohtaja ja päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka