Muut

SJK Norjaan

  • Epari

SJK lentää tänään Norjaan, missä se kohtaa lauantaina Norjan pääsarjassa Tippeligaenissa pelaavan Aalesunds FK:n. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 17.00.

Seinäjoelle palataan sunnuntaina illalla ja ensi viikolla pelataan kaksi Liigacupin ottelua Wallsport Areenalla.

– Aalesund-ottelu aloittaa tiukan pelikuukauden. Pelaamme useita erilaisia vastustajia vastaan, harjoitellaan otteluihin valmistautumista ja niistä palautumista tiukassa rytmissä. Ihan kuten Veikkausliigassa, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Mies kertoo, että suurin osa pelaajista on siinä kunnossa, että pystytään pelaamaan 90 minuuttia.

– Viime viikonlopun KuPS-pelissä oli paljon hyviä juttuja, mutta pyrimme viemään siitä taas askeleen eteenpäin, jotta pystymme pelaamaan vielä ehjemmän 90-minuuttisen, päättää Valakari.

Lauantain vastustaja Aalesunds FK on tuttu joukkue SJK:n riveihin liittyneelle puolustaja Jarkko Hurmeelle, joka pelasi aiemmin Norjan pääsarjassa Odds BK:n paidassa.

– En odottanut, että ihan näin nopeasti palaan Norjaan, mutta hyvillä mielin sinne lähdetään, naurahtaa Hurme.

Seinäjokelaisittain otteluun tuo lisämielenkiintoa Aalesundin puolustaja Tero Mäntylä, joka Seinäjoella syntyneenä lähti aikoinaan maailmalle juuri SJK-paidasta, jonka ehti pukea ennen lähtöään pariin otteeseen harjoitusotteluissa kaudella 2008.

– Innolla odotan lauantaita. Olen koittanut jätkille sanoa, että pakko on voittaa, tai muuten en voi Seinäjoelle enää mennä. Tulisi liikaa kuittailua kotipuolesta ja olisi varmaan puhelin aivan täynnä viestejä, jos niin kävisi, että häviämme, nauraa Mäntylä.

- Kaksi harjoituspeliä olemme tällä kaudella pelanneet, mutta nyt tulee oikeastaan vasta ensimmäinen kunnon testi, päättää Mäntylä, jonka pelaaminen ottelussa on kuitenkin vielä arvoitus, sillä mies sai pienen tällin joukkueen edellisessä ottelussa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka