Muut

Tukkutalo Heinonen laajentaa toimintaansa

  • Epari

Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva elintarviketukku, Tukkutalo Heinonen Oy, on ostanut Jyväskylän Salaattiateriat -liiketoiminnan.

Muun muassa hotelleille, ravintoloille, suurkeittiöille ja vähittäiskaupoille tuotteita toimittava yritys laajentaa toimintaansa myös valmisruokaan.

– Kaupan kautta Tukkutalo haluaa olla mukana kehittämässä tulevaisuuden paikallisia eines- ja takeaway-ateriaratkaisuja. Salaattiaterioiden perustana on ollut asiakastyytyväisyys ja paikalliset raaka-aineet, mikä tukee täysin Tukkutalon strategiaa tuoreilla, raikkailla, ensiluokkaisilla raaka-aineilla, huolella valmistetulla työllä sekä näyttävillä ja kauniisti rakennetuilla annoksilla, kertoo Tukkutalo Heinosen toimitusjohtaja Kimmo Heinonen.

Jyväskylän Salaattiateriat on palvellut vuosituhannen alusta saakka monilla eri tuotesegmenteillä. Henkilökunta siirtyy Tukkutalon palvelukseen. Heinonen kertoo, että Tukkutalo investoi tuotantolaitokseen ja Salaattiateriat siirtyvät Tukkutalon toimitiloihin.

– Toimintaa lähdetään kehittämään määrätietoisesti uusia palvelukonsepteja kokeillen. Liiketoimintakaupan kautta Tukkutalon yhdeksi konseptiksi tulee itse valmistamat tuotteet, muun tukkutoiminnan jatkoksi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka