Muut

Uudelle Kurikalle uusi visuaalinen ilme

  • Epari

Kurikan kaupunki ja Jalasjärven kunta julkaisivat vuoden vaihteessa kuntaliitoksen myötä syntyvän uuden Kurikan kaupungin visuaalisen ilmeen perjantaina.

Kurikan kaupungin uusi tunnus muodostuu kahdesta elementistä. Kullanruskea liikemerkki ja alapuolelle asemoitu tummansininen nimilogo nousivat valinnassa esille nykyaikaisuuden ja raikkauden takia. Liikemerkissä esiintyvät kruununjyvät symboloivat Kurikkaa vahvana, huolehtivana, korkeatasoisena tulevaisuuden suunnannäyttäjänä.

– Tavoitteenamme oli luoda uudelle Kurikalle selkeä, erottuva visuaalinen ilme. Lähtökohtana oli, että lopputuloksessa tulee yhdistyä modernius ja pitkät perinteet. Kurikan ja Jalasjärven ominaispiirteitä haluttiin tuoda tunnukseen mukaan, jotta se voidaan kokea yhteiseksi uuden alun symboliksi, kertoo uudistuksen toteuttanyut Tarja Väyrynen Focus Flow Oy:stä.

Uusi Kurikka ryhtyy luomaan uutta tulevaisuutta avainsanoilla Kurikka - kaikki lähellä. Näihin sanoihin kiteytyy tahto siitä, että Kurikka on hyvä paikka asua nyt ja tulevaisuudessa hyvien palvelujen sekä työ- ja koulutusmahdollisuuksien lähellä.

Kurikan uudet logot ja värit otetaan käyttöön 1.1.2016, kun Jalasjärven kunnan ja Kurikan kaupungin kuntaliitos toteutuu. Ensimmäisenä uusi ilme näkyy kaupungin esitteissä sekä mainosvideossa. Ensi vuoden puolella uutta graafista ohjeistoa käytetään kaikessa kaupungin viestinnässä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka