Muut

Uusi Duudsonit-puisto avautuu

  • Epari

Duudsonit avaavat arktisen aktiviteettipuiston Tornioon kesäkuussa.

Seinäjoelle kesällä 2014 avattu Duudsonit Activity Park ei jää ainoaksi, vaan seuraava aktiviteettipuisto avataan kesäkuussa Tornioon. 4500 m2 kokoinen Duudsonit Activity Park TornioHaparanda -sisäaktiviteettipuisto ja 200-paikkainen lähiruokaravintola Pirttihirmu avataan Elämystehdas Lappariin Tornionjoen rantaan.

TornioHaparandan puistosta tulee löytymään arktisia elementtejä, kuten jäänmurtaja ja majakka sekä lumiaktiviteetteja, kuten lumisotapeli ja lasten lumilautailu. TornioHaparandan puistoon tuodaan uutuutena myös runsas ääni- ja valomaailma.

– Haluamme Duudsonit-brändin näkyvän positiivisissa merkeissä liikuttamassa lapsia, nuoria, aikuisia, perheitä, tykyilijöitä sekä mummuja ja paappoja lastenlapsineen. Panostamme puistoihin sekä muuhun liikuntaa ja yhdessäoloa lisäävään liiketoimintaan jatkossa merkittävästi, kertoo Duudsoneiden Jarno Laasala.

Suunnitelmissa on laajentua Suomen isoimpiin kaupunkeihin sekä kansainvälisille markkinoille.

– Tämän TornioHaparanda puistoinvestoinnin jälkeen suunnittelemme uusia isoja puistoja Suomen isoimpiin kaupunkeihin sekä olemme aloittaneet myös kansainvälisten markkinoiden kartoittamisen. Suomen markkinat ovat rajalliset, joten suurin kasvupotentiaali puistoille löytyy kansainvälisiltä markkinoilta. Duudsoneiden kansainvälinen tunnettavuus ja brändi auttavat varmasti kansainvälistymisessämme, toteaa yrittäjä Jani Karvonen.

Seinäjoen Duudsonit Activity Parkia uudistetaan vähitellen. Suosituimpiin aktiviteetteihin panostetaan ja muita alueita uudistetaan kesän 2016 jälkeen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka