Muut

Vihille 17022017 kello 20.17?

  • Epari

Jos haluat hääpäivän päivämääräksi unohtumattomat luvut, valitse perjantai 17. helmikuuta. Silloin sormuksiin kaiverretaan numerosarja 17022017.

Erikoinen on myös kellonaika, sillä ensimmäinen vihkiaika on kello 20.17. Lakeuden Ristissä ja Lakeuden Ristin kappelissa vihitään useampi pari yhtä aikaa. Vihkimisessä laulaa Antti Railio.

Jos pari haluaa enemmän yksityisyyttä, puolen tunnin välein kello 21.00 alkaen aina 23.30 asti on mahdollista varata kirkkoherranvirastosta oma, yksityisempi vihkiaika.

Avioliiton esteiden tutkinta toivotaan tehtävän kirkkoherranvirastossa, koska kyseessä on kirkollinen vihkiminen. Avioliiton esteiden tutkinta on parasta hoitaa hyvissä ajoin, mutta kuitenkin viimeistään seitsemän päivää ennen vihkimistä.

Sedun hiusalanopiskelijat tekevät pareille kampauksia perjantaina päivällä. Valokuvaaja Taina Renkola on vihkimisissä mukana. Seurakunta tarjoaa kahvit ja Ojalan pakari kakkua hääparille ja heidän läheisilleen vihkimisen jälkeen seurakuntakeskuksessa. Häävieraiden on mahdollista käydä kuvauttamassa itsensä muistoksi hääparille Photo- booth -tyyliin kahvien lomassa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka