Muut

Voittoisa vuohikuva on selfie

  • Epari

Nappaa naurettavin juttu -valokuvakisa on saatu päätökseen.

Kisan tuomariston hurmasi Tea Ojanperän itsestään ja vuohesta nappaama selfie. Yleisöäänestyksen voiton vei tiukassa kisassa Suvi Hakalan ottama valokuva kesäiseen asuun pukeutuneesta pojanviikarista.

Kakkoseksi jäänyt Marika Ritolan lapsikuva sai tuomaristolta kunniamaininnan.

Tuomariston iloisuudellaan ja värikkyydellään hurmannut voittokuva on otettu vappuna Wanhalla Markilla, joka on Ylistarossa sijaitseva eläinten vanhainkoti. Vapaaehtoistyötä tilalla tekevä Ojanperä oli sonnustautunut vappuhattuun ja piristi työpäiväänsä kuvaamalla itsensä vuohiherra Sulevi Kenkkusen kanssa.

– Vasta kuvasta huomasin, että meillä on molemmilla sarvet päässä. Mahtaa vuohea harmittaa, kun minulla on enemmän sarvia, Ojanperä nauraa.

Voittokuvan saaminen Eparin toimitukseen oli teknisten ongelmien takia monen mutkan takana.

– Tietokoneen ja kameran kanssa taistellessani totesin, että kyllä tämä voittokuva pitää perille saada. Niin siinä sitten kävi.

Yleisön suosikiksi nousi viime minuuteilla Suvi Hakalan pojastaan Viljamista ottama kuva. Kuva syntyi, kun isosisko auttoi pikkumiestä pukeutumaan kesälookkiin.

Tiukassa kisassa kakkoseksi jääneen Marika Ritolan tuomaristo palkitsi kunniamaininnalla.

Äänestäjien kesken arvottu canvas-taulu päätyy Maaret Pihlajaharjun kotiin.

Tuomaristossa istuivat kisan järjestäjien eli Eparin, Törnävän kesäteatterin, Mallaskosken panimoravintolan ja Foto-Forman edustajat. Järjestäjät lähettävät onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kisaan osallistuneille kuvaajille ja äänestäjille.

Kisaan osallistuneet kuvat on ihailtavana Eparin toimituksen ja Foto-Forman ikkunalla sekä Mallaskosken panimoravintolassa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka