Muut

Wallsportilla vastassa PS Kemi

  • Epari

Sarjanousija PS Kemi tulee kylään lauantaina Liigacupissa. Ottelu alkaa Wallsport Areenalla kello 14.15.

PS Kemi nousi viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan. Seuraan on hankittu laadukkaita vahvistuksia ja ainakin seinäjokelaisittain mielenkiintoa nostaa joukkueen puolustaja Kalle Taimi, joka on edustanut SJK:ta juniorista alkaen ja oli mukana nostamassa joukkuetta Kakkosesta Ykköseen kaudella 2011 ja Ykkösestä Veikkausliigaan kaudella 2013.

– Uusi tuttavuus vastaan. Paljon kuullut hyvää heidän toiminnasta. Mitä olen nähnyt heidän pelejään, niin vaikuttaa tosi yhtenäiseltä joukkueelta joka nauttii pelaamisesta, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

PS Kemi on myös nauttinut Liigacupista tähän asti, sillä joukkue on voittanut molemmat pelaamansa ottelut. Siten kyseessä on myös lohkon kärkikamppailu, kun PS Kemi johtaa lohkoa kuudella pisteellä ja SJK on kolmantena neljällä pisteellä. Väliin mahtuu vielä yhden pelin enemmän pelannut RoPS, jolla on kasassa viisi pistettä.

Ottelu on SJK:n toinen kotiottelu Liigacupissa. SJK kohtaa tämän jälkeen varmuudella kotonaan ennen sarjakauden alkua ainoastaan Tampereen Ilveksen ensi tiistaina Liigacupissa. Mahdolliset muut kotiottelut riippuvat Suomen cupin arvontojen tuloksista.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka