Kolumni: Seinäjoen kaupunki – kiitos nuorten puolesta

Tammikuussa 2018, ennen Seinäjoen nuorisovaltuuston järjestäytymiskokousta, olin erittäin jännittynyt. Olin päättänyt hakea Seinäjoen nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi. Kokouksessa sain Seinäjoen nuorisovaltuuston luottamuksen ja minut valittiin puheenjohtajaksi.

Aloitin Seinäjoen nuorisovaltuustossa tammikuussa 2016. Aikani Seinäjoen nuorisovaltuustossa päättyy 31.12.2019. Viimeiset kaksi vuotta, jotka olen toiminut puheenjohtajana, ovat olleet minulle unohtumattomia. Olen kokenut todella paljon asioita, joita en olisi voinut kokea ilman nuorisovaltuustoa. Tästä iso kiitos kuuluu Seinäjoen kaupungille. Seinäjoen kaupunki on lyhyessä ajassa nostanut Seinäjoen nuorisovaltuustoa korkealle. Tahtoisin nöyrästi kiittää jokaista vuosina 2017–2019 toiminutta kaupunginhallituksen jäsentä. Teidän avullanne olemme saaneet edustuspaikan Seinäjoen kaupunginvaltuuston kokouksiin.

Tahtoisin kiittää Seinäjoen nuorisopalveluja, jotka ovat huolehtineet nuorisovaltuustosta ja olleet mukana meidän toiminnassamme. Haluaisin kiittää nuorisovaltuuston kummeja, jotka ovat olleet aina meidän tukenamme ja puolustaneet meitä. Kiitos teille valtuutetut Silver, Särmö, Risikko, Luhtala, Ojajärvi, Haapasalmi, Tenkula, Knuuttila, Nummensalo, Mäenpää, Korpela sekä varavaltuutettu Kshetri. Kiitos Healthy Kids of Seinäjoki. On ollut suuri kunnia tehdä teidän kanssanne Festaripakka-toimintaa, ja kiitos, kun saimme osallistua Onni kasvaa Seinäjoella -tapahtumaan!

Kiitos myös joka ikiselle nuorisovaltuutetulle, jotka ovat toimineet vuosina 2018 ja 2019. On ollut parasta tehdä upeaa työtä teidän kanssanne. Teidän tsemppinne ja hymynne ovat saaneet minut tekemään aina enemmän töitä seinäjokisten nuorten hyväksi. Erityiset kiitokset myös varapuheenjohtajalle Sofia Leinoselle sekä sihteerille Noona Juurakolle. Olette kahden vuoden aikana tehneet hurjasti töitä nuorisovaltuuston eteen. Teidän apunne on ollut korvaamaton.

Kiitos jokaiselle Seinäjoen kaupungin virkamiehelle ja työntekijälle. Te teette avaruuden pääkaupungista paikan, jossa on tilaa nuorille.

Kiitos.

Dariush Rahim

Seinäjoen nuorisovaltuuston puheenjohtaja