Lukijoilta: Huumeet pois

Aivan älyttömän paljon moitteita Seinäjoen Rytmikorjaamolle siitä, että järjestätte Hip Hop- festivaaleja. Hip Hopeilla ihannoidaan gangsta-musiikkia, huumeita ja alamaailmaa. Omalla toiminnallenne mahdollistatte alaikäisten nuorten huumehakuisen elämäntavan.

Koko keskusta sekaisin: lääkärit, poliisit, vapaaehtoiset työllistettyinä ja vain sen vuoksi, että Rytmikorjaamo saisi tuottoa tarpeeksi jatkaakseen toimintaansa! Missä on päättäjien moraali ja vastuunotto tapahtumien seurauksista? Nuoret ympärikännissä ja huumeita myytiin ympäristössä ja netissä pyörien festivaalien ympärillä. Pitääkö Seinäjoen tosiaankin tulla kuuluisaksi siitä, että meillä joka kolmas nuori käyttää huumeita?

Onko aikuisuus todellakin niin kateissa meillä täällä Pohjanmaalla, ettemme yhdessä toimien saisi kynnettyä tätä nykypäivän huumemyönteistä suhtautumista pois?

Nuoria varoitellaan kouluissa huumeisiin sekaantumisista. Nykypäivänä kannabis kuitenkin on yleisempää ja hyväksyttävämpää kuin tupakoiminen. Missä neuvotaan meitä vanhempia huomaamaan vaarat, kun oma rakas lapsesi on niihin sekaantunut? Yritetään yhdessä toimien kytkeä tällainen ajatusmaailma täältä meistä Pohjalaisista pois.

Irti Huumeista