Lukijoilta: Kakat pois koirapuistosta

Kiitos Nurmon liikuntahallin lähellä olevasta uudesta koirapuistosta, joka valmistui kesän loppupuolella.

Kävin viime viikolla koirani kanssa siellä ensimmäistä kertaa. Odotukset olivat korkealla, koska koiratarhan sijainti on hyvä ja autosta päin katsottuna aitaus näyttää siistiltä. Koirillemme oli tehty ”tapaamispaikka”.

Pettymys oli suuri! Vaikka portin pielessä on tilava roskapönttö ja sen vieressä lapio, jolla voi ottaa lemmikkinsä kakan pois, oli aitauksessa mahdoton määrä kakkaläjiä! Siivosin parikymmentä läjää roskikseen, mutta niitä jäi ainakin saman verran jäljelle. Lähdimme pois, eikä taida toista kertaa tulla mentyä. Se on suorastaan terveysriski!

Miten joku (onko yksi ja sama koiran omistaja) kehtaa tehdä tuollaista? Pöydällä oli iso lasipurkki puolillaan tupakan tumppeja (onneksi ne oli laitettu sinne), joten heräsi ajatus, että tuleeko joku aitaukseen polttelemaan ja samalla koira tekemään tarpeensa? Eikö muka ole käynyt mielessä, että oman koiran kakat kerätään pois? Noin kakkaista ja sen vuoksi iljettävää koira-aitausta en ole aikaisemmin nähnyt, vaikka aika monessa olemme koirani kanssa käyneet.

Miten voi olla mahdollista?