Lukijoilta: Kehunpa Sevasta

Kunnallisvaalissa on jaossa monia luottamuspaikkoja. Olen ollut Sevas Kodit oy hallituksessa. Sevashan on voittoa tavoittelematon kaupungin yhtiö. Tarjolla on 3240 kotia asukkaille. On turvallinen vuokrakoti, opiskelija-, nuoriso -, seniori- tai erityiskoti. Kehun Sevaksen laadukasta toimintaa kaupungissamme.

Kehun myös yhteistyötä seurakunnan kanssa ja seurakunnan työtä kaupunkilaisten hyväksi. Diagonia, perheneuvonta, sairaalatyö, sururyhmät, palvelevat puhelimet, rippikoulut, ristiäiset, häät, hautajaiset ja hengellinen työ jne. tuovat ihmisille sekä aineellista että henkistä turvaa.

Järjestöjen kanssa Seinäjoen kaupunki voi tehdä enemmänkin. Vapaaehtoistyö on entistä tärkeämpää. Katsokaamme, ettei hyvinvoinnin kannalta tärkeä liikunta, kulttuuri ja kokoustoiminta kaikkineen jää toteutumatta kalliiden kulujen takia.

Arvostan paikkaani Eskoon luottamuselimissä. Vammaistyö on sydäntäni lähellä. Haluan puolustaa niitä, jotka eivät itse jaksa tai osaa. Kun Sote tulee, myös Eskoon väki on ”saattaen vaihdettava” uuteen aikaan.

Ikäystävällinen kunta on vahva sana. Toivon lapsien syntymää ja nuorten perheiden jaksamista. Haluan suojaa nuorisolle, työtä työikäisille ja turvallista vanhuutta.

Ikäystävällisyys tarkoittaa ihmisrakkautta ja työtä kaikkien ihmisten puolesta. Seinäjoki on meidän kaikenikäisten yhteinen kotikunta.

Hanna Mäkynen

sosiaalineuvos

kunnallisvaaliehdokas (kesk.)

Seinäjoki