Lukijoilta: Lajittelutaulun saa ilmaiseksi

Nimimerkki Roskien lajittelija toivoi Eparissa 30.12. ”roskapönttöjen käyttöohjeita” eli jätekatokseen ohjeita lajittelua varten.

Kiitokset nimimerkille kiinnostuksesta oikeaan lajitteluun ja tiedoksi, että Etapista saa maksutta kyseisenlaisia lajittelutauluja sekä taloyhtiöiden käyttöön että omakotitalouksille. Lajittelutaulun voi tilata Etapin asiakaspalvelusta. Taloyhtiöissä tilauksen voi tehdä isännöitsijä, mutta yhtä hyvin aktiivinen asukaskin voi itse taulun pyytää. Jäteastioissa on kyllä tarrat, joista käy ilmi mitä jätettä siihen tulee laittaa, mutta tarkempia ohjeitakin siis saa.

Mukava tieto oli sekin, että koteihin jaettava Etappi-aviisi on tuttu. Siinä tosiaankin julkaistaan aina myös ajantasaiset lajitteluohjeet. Lehden voi halutessaan säilyttääkin, mutta se löytyy digitaalisena myös Etapin nettisivuilta osoitteesta etappi.com.

Nettisivuilla on myös paljon muuta tietoa lajittelusta, ladattavat lajitteluoppaat sekä kätevä jätehakutoiminto, josta voi nopeasti tarkistaa ohjeen tietyn yksittäisen jätteen lajitteluun.

Toivon, että tästä vastauksesta on hyötyä Roskien lajittelijalle ja myös muille lukijoille!

Hannele Lyytikäinen-Käppi

viestintäpäällikkö

Lakeuden Etappi