Lukijoilta: Nöyryyttä Sjk!

Odotan mielenkiinnolla, mikä on Sjk:n seuraava siirto. Tuleeko uusi hieno toimintamalli vai saadaanko valmennussekoilu loppumaan järkevillä värväyksillä ?

Nämä ”varmat” valmentajavalinnat on nähty ja lisäksi päästitte parhaan vaihtoehdon Kokkolaan. Seurassa ei selvästikään viihdytä, koska vaihtuvuus on pian Trumpin hallinnon luokkaa. Ei viihdytä katsomossakaan ja kausikorttimyynnin voi pelastaa vain yksi asia: edustuksen ja akatemian ottelut samalla kortilla, niin näkisi joskus niitä maalejakin.

Nöyryyttä. Menestystä ei tule rahan voimalla eikä äkkiväärillä lyhyen aikavälin pelaajaostoilla. Panostakaa jatkuvuuteen, ettei kauden alussa taas tarvitse opetella otteluohjelmasta puoli joukkueellista uusia nimiä, jotka floppaavat ja siirtyvät pian muualle maaleja tekemään.

Virallisesti uutta valmentajaa ei vielä ole, mutta pelaajia on jo värvätty. Yleensä valitaan valmentaja rakentamaan joukkue, Seinäjoella toimitaan toisin, eikä kovin ammattimaisesti.

Kysymys on vaikea; miten tehdään itseensä luottava ja kaikkensa antava joukkue? Joku voi kysymystä jo miettiä. Kuka tuo joku on ensi kaudella?

Kausari ankaraan harkintaan