Lukijoilta: Perussuomalaisen näkökulmasta

Kansalaisten ostovoimaa parannettava, Suomen ruskea kulta (turve) kunniaan pelastamaan huoltovarmuutta. Suomen kunnianhimoiset ilmastotavoitteet laskettava muiden EU-maiden tasolle. Kansalaisten ostovoimaa ja kilpailukykyä parannettava, ostovoimaa parantamalla elvytetään taloutta.

Asumisen ja liikkuvuuden kalleus korkeat verot ja palkan korkeat sivukulut tekevät työllistämisen ja työllistymisen vaikeaksi. Kevennysvaraa saadaan lopettamalla miljardien maksamisen toissijaisiin kohteisiin kuten kehitysapuun, haittamaahanmuuttoon ja Etelä-Euroopan elvyttämiseen, nekin varat tarvitaan oman kansan hyväksi.

Kuntapuolella tärkeitä asioita ovat vanhusten hyvinvointi, päiväkotipaikkojen riittävyys, varhaiskasvatus. Vastuullisuutta julkisen rakentamisen tärkeyteen, julkiset rakennukset maksetaan kuntalaisten rahoista. On kohtuullista vaatia että työmaat ovat reiluja työpaikkoja joissa noudatetaan työehtosopimuksia ja työturvallisuutta että kunnan/kaupungin rakennustöissä tarjotaan työtä oman alueen rakentajille esimerkiksi vastavalmistuneita nuoria tai varttuneita työttömiä alan ammattilaisia.

Veli-Matti Poola

kuntavaaliehdokas (ps.)

puheenjohtaja

rakennusliitto osasto041