Uutiset

Coca-Colan Joulurekka lähestyy – Tuurissa kannattaa varautua ruuhkaan tiistaina

Coca-Colan valoja tuikkiva joulurekka on tullut tutuksi mainoksista 90-luvulta alkaen. Tänäkin vuonna joulurekat näkyvät televisiomainoksissa yli sadassa maassa. Kuva Coca-Cola
  • Epari

Yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vieraillut, mainoksista tuttu Coca-Cola Joulurekka on nähdään Tuurissa tiistaina. Paikkakuntalaisten kannattaa varautua liikenneruuhkiin.

Coca-Cola Joulurekan Suomen-kiertueen suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Väkeä on rekan liepeillä ollut kuin pienillä festivaaleilla. Muiden kuin tapahtumaan osallistuvien on hyvä välttää vilkkaimpia liikenneväyliä kyläkaupan tuntumassa.

Tuurissa Coca-Colan ystävät pääsevät ihailemaan sitä Keskisen kyläkaupan pihalla 15–19.

Coca-Cola Joulurekka kiertää Suomessa joulukuussa kymmenellä paikkakunnalla. Joulurekan joulutapahtumassa jaetaan ilmaisia juomia ja rekan luona voi ottaa itsestään kuvan sekä lahjoittaa nauttimansa Coca-Cola-tölkin pantin kierrätysruletin kautta hyväntekeväisyyteen.

Suomessa rekkaa on kerääntynyt monilla paikkakunnilla katsomaan useita tuhansia ihmisiä. Coca-Cola yrittää varmistaa ihmisvirtojen sujuvan kulun.

Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa ovat 20 vuoden ajan kerääntyneet seuraamaan rekan matkaa ja osallistuneet sen mukanaan tuomaan joulutapahtumaan.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka