Uutiset

Crocodiles haastaa Vaasan kuninkaalliset

Crocodiles on esittänyt viime aikoina hyviä otteita, ja lauantaina nähdään, miten vaasalaisten kanssa käy. Kuva Jouko Hänninen
  • Epari

Miesten Vaahteraliiga saa kutkuttavan amerikkalaisen jalkapallon paikalliskamppailun tulevana lauantaina Seinäjoen keskusurheilukentällä, kun viime vuoden hopeajoukkue Vaasa Royals marssii Seinäjoelle ottamaan mittaa Crocoista.

Seinäjoen amerikkalaisen jalkapallon alkukausi on mennyt tappioiden merkeissä, mutta uuden pelinrakentajan myötä joukkue on piristänyt otteitaan. Viime lauantaina seinäjokelaiset olivat lähellä ensimmäistä voittoaan tällä kaudella, kun se pelasi sarjanousija Kuopio Steelersiä vastaan. Aivan ottelun viimeisillä hetkillä Kuopio otti täpärän voiton vain kahden pisteen erolla.

Seinäjoella ja Vaasalla on molemmilla takanaan tällä kaudella viisi ottelua. Vaasa on voittanut kaksi ja hävinnyt kolme peliään. Seinäjoella häviöitä on takana viisi. Crocodiles on taatusti nälkäinen, ja haluaa kotiyleisönsä edessä voittaa Royalsin. Toisaalta myös Royals on sen tilanteen edessä, että jos he mielivät syyskuun alun välieräotteluihin, niin voittoja on otettava tästä eteenpäin.

Seinäjoki pelaa ennen kaikkea kunniasta, sarjaa ei voi jatkaa ilman voittoja. Lauantain ottelussa kamppaillaan myös Botnia Bowlista, joka on kahden pohjalaisjoukkueen välinen mittely paikkakuntien välisestä amerikkalaisen jalkapallon herruudesta. Ottelu alkaa lauantaina kello 18:30 Seinäjoen keskusurheilukentällä, joka toimii tänä kesänä Crocomiesten edustusjoukkueen pelikenttänä.

Teksti Jussi Mustikkamaa

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka