Uutiset

Eikö kansalaisopiston ohjelmasta löydy kiinnostavia kursseja? – Nyt voit ehdottaa, mitä ja missä haluaisit oppia ja harrastaa

Hiljainen kansa -tilataideteos toteutettiin Suomussalmella vuonna 2007. Olisiko tilataideteoksen teko jotain sellaista, mitä koko kaupunginosa voisi tehdä kurssilla yhdessä? Kuva Pekka Rajala
  • Epari

Seinäjoen kansalaisopiston Kokeillaan yhyres! -hanke osallistaa kaupunkilaisia kurssisuunnitteluun.

Helmikuun ajan seinäjokisilla on mahdollista suunnitella omalle asuinalueelle sopiva ja tarpeellinen kurssi. Opiston työryhmä valikoi perustelujen ja toteuttamiskelpoisuuden perusteella järjestettävät kurssit. Jaossa on maksimissaan kahdeksan kymmenen tunnin kurssia.

Hakijan ei tarvitse olla rekisteröitynyt yhdistys, vaan esimerkiksi kaupunginosasta koostuva yhteisö voi hakea kurssia. Kurssi voi olla esimerkiksi viikonlopun ajan kestävä intensiivikurssi tai kerran viikossa kokoontuva, lukukauden mittainen kurssi.

Kurssin toteutuminen vaatii vähintään kymmenen osallistujaa. Ideoita kurssisuunnitteluun löytyy opiston opinto-oppaasta, joka löytyy sähköisenä kansalaisopiston sivuilta. Hakukaavake on myös netissä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka