Emotion muuttaa Prismaan – Eepee: Menemme sinne, missä asiakkaat ovat

Kauneuden ja hyvinvoinnin liike Emotion muuttaa keskustasta Prisman kauppakäytävälle huomenna torstaina.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa perustelee S-ryhmään kuuluvan Emotionin siirtoa keskustasta Hyllykalliolle sillä, että myymälä halutaan siirtää sinne, missä ihmiset arkena liikkuvat.

– Enää meille ei tarvitse varta vasten lähteä. Asiakkaat ovat sanoneet pitävänsä uudesta sijainnista, ryhmäpäällikkö Ann-Christina Hevonkoski kertoo.

Liiketilaa myymälällä on nyt entistä vähemmän. Sen takia aluspukeutumisen tuotteet löytyvät jatkossa Prisman pukeutumisosastolta.

– Kalusteet mahdollistavat yhtä laajan kosmetiikkavalikoiman kuin vanhassa yksikössä. Valttikorttimme on edelleen se, että ammattitaitoiset myyjät palvelevat jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Muutokset eivät jää tähän. Loppuvuodesta yhdistyvät Emotion yhdistyy naapurissa olevan parturi-kampaamon kanssa.

– Yhdistämisellä saadaan synergiaetuja. Prismaan syntyy ihan uudenlainen kauneuskeskus, iloitsee yksikköjen myymäläpäällikkö Anne-Mari Koivuluoma.

Viime vuosi oli Seinäjoen Emotionille hankala. Kun Eepeen muiden ketjujen myynti kasvoi, Emotionin myynti ja tuotot laskivat. Eepeen toimitusjohtaja Kimmo Simberg uskoo Emotionin menestyvän Prisman isojen asiakasvirtojen keskellä.

– Luvuissa näkyivät Keskustorin keskeneräisyys ja kivijalkakaupan yleinen murros. Onko niin, että kosmetiikkaostokset ovat siirtyneet verkkoon?