Epari on jälleen ehdolla Vuoden kaupunkilehdeksi – finaalissa 10 parasta

Epari on valittu finaaliin vuoden 2019 Paras kaupunkilehti -kilpailussa.

Sanomalehtien liiton vuoden 2019 Paras kaupunkilehti -kilpailussa on selvillä kymmenen kärki. Epari on yksi listalle päässeistä lehdistä. Päätoimittaja Tero Hautamäki iloitsee mukavasta uutisesta.

– Aina se on iloinen yllätys, vaikka vähän uskalsinkin ounastella paikkaa finaalissa. Epari on kuitenkin ollut kärkikahinoissa jokaisena osallistumisvuotenaan, Hautamäki toteaa.

Kilpailun voittajat julkistetaan 7. marraskuuta Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 31 lehteä. Eparin kanssa palkintosijoista taistelevat Aamuset, Epari, Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Imatralainen, Karjalan Heili, Kuopion Kaupunkilehti, Lauttasaari-lehti, Raumalainen, Uusi Rovaniemi ja Viikkosavo. Kaupunkilehtikilpailussa kärkikolmikon lisäksi palkitaan parhaat kaupunkilehtijutut kahdessa sarjassa. Lisäksi Julkisen Sanan Neuvoston puheenjohtaja Elina Grundström tekee Lukijan valinnan eli nimeää voittajan kaupunki- ja paikallislehtikilpailuihin ilmoitettujen lehtien joukosta.

Ennen kuin Vuoden kaupunkilehti julkistetaan, yleisö voi osallistua voittajaveikkaukseen. Samalla voi tutustua kilpailulehtiin tarkemmin.