Haluatko olla pulu vai flamingo? – Ilmoittaudu Eparin muuttumisleikkiin!

Rakasta itseästi. Ole rohkea. Säteile. Näillä neuvoilla suomalaisnainen pääsee Sari Mendezin mukaan pitkälle.

Suomalaisnainen on huomaamaton, hiljainen ja väritön. Sellainen, joka ei poikkea massasta. Hän kulkee katse maassa mustissa ja harmaissa vaatteissa kesät talvet eikä meikeillä ja kampauksilla juuri koreile. Suomi-neito on nöyrää ja köyhää, vaikka olisi aihetta juhlaan ja iloon.

Sari Mendez ei allekirjoita tätä. Seinäjoelta nuorena maailmalle lähtenyt nainen tuntee suomalaisen luoteenlaadun, mutta on ulkomailla asuessaan omaksunut sen, että kauniimman sukupuolen edustajan saa ja pitää tuoda parhaimpia puoliaan esiin.

– Miksi olla pulu, kun voi olla flamingo? Suomalaisenkin kuoren alla asuu uskomaton luomus, joka pitää vain herätellä talviunesta.

Mendelz on ottanut sydämen asiakseen auttaa huonon itsetunnon ja kauneudenhoito-ongelmien kanssa kamppailevia naisia. Nyt hän tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa yhdelle Eparin lukijalle mahdollisuuden muuttua pulusta flamingoksi.

Kyseessä on muuttumisleikki, joka järjestetään heti koronarajoitusten poistuttua. Mendelz loihtii muuttujalle meikin. Hiuksista huolehtii Kauneuskeskus Esterin Jaana Kangas. Muuttujan vaatteet lainataan Boholasta. Koko prinsessapäivän ikuistaa valokuvaaja Samu Lehtinen. Muutoksesta tehdään myös juttu Epariin.

Jos haluat osallistua muuttumisleikkiin, ilmianna itsesi viimeistään torstaina 30. huhtikuuta. Lähetä osoitteeseen toimitus@epari.fi perustelut siitä, miksi juuri sinut pitäisi valita muuttujaksi. Liitä viestiin kuvasi ja kerro, millaiseen muutokseen olisit valmis.