Hetemaj on SJK:n kapteeni ensi kaudella – Veikkausliigan alkuun enää vajaa kuukausi

Keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj on valittu Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteeniksi ensi kuussa alkavalle Veikkausliiga-kaudelle.

31-vuotias Hetemaj on nyt ensimmäistä kertaa peliurallaan seuran kapteeni.

– Tämä on urani ensimmäinen virallinen ykköskapteenin tehtävä. Se tuntuu todella hyvältä. Erityinen merkitys on sillä, että valinnan ovat tehneet kanssapelaajat. Joukkue näkee minut oikeana ja hyvänä tyyppinä tähän rooliin. Mies ei aio kuitenkaan ottaa asiasta paineita.

– Teen niin kuin ennenkin eli yritän olla esimerkki ja kannustaa muita. Välillä pitää vaatia niin itseltä kuin muiltakin.

Hetemaj on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. SJK-urallaan hän on pelannut 92 Veikkausliiga-ottelua, 21 Suomen Cupin ottelua ja 6 euro-ottelua. Maaleja liigapeleissä on tullut kahdeksan ja Suomen Cupissa seitsemän.

– On upeaa olla näin suuren ja hienon seuran kapteeni. Tämä on itselleni sydämessä iso asia. Joukkue on minulle aina kaikki kaikessa. Pelasin tai en, niin mielestäni on aina kaikkein tärkeintä, että saadaan voittoja ja joukkue menestyy. Koen siis ennen kaikkea olevani joukkuepelaaja.

SJK:n Veikkausliiga-kausi alkaa kotiottelulla lauantaina 6. huhtikuuta. Silloin vastassa on HIFK.