Uutiset

Jauhelihapakkaukselle maailmanmestaruus

Jauhelihapakkaus on otettu hyvin vastaan. Janne Hautala, Anna Kultalahti ja Aaro Mäkimattila työskentelevät jo seuraavien pakkausten kimpussa. Kuva Tomi Kosonen
  • Epari

World Packaging Organization WPO on valinnut maailman vuoden 2018 parhaat pakkaukset. Atrian uusi jauhelihapakkaus voitti oman sarjansa ja palkittiin pakkausalan WorldStar-maailmanmestariksi.

WorldStar on WPO:n vuosittain järjestämä kilpailu, johon maailman parhaimmat pakkaukset voivat osallistua. Tällä kertaa kilpaili 318 pakkausta 38 eri maasta. Suomeen saatiin neljä pakkausalan maailmanmestaruutta.

Atrian pakkausta kehuttiin innovatiiviseksi. Raadin mukaan pakkaus on yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva. Joustomuovista valmistettu pakkaus vähentää materiaalin kulutusta ja säästää tilaa niin kuljetuksissa, kaupan hyllyllä, jääkaapissa ja roskiksessa.

Aiemmin tänä vuonna Atrian jauhelihapakkaus palkittiin pohjoismaisen pakkauskilpailun Scanstarilla. Lisäksi pakkaus sai ”First choice” -maininnan eli se valittiin koko kilpailun parhaaksi pakkaukseksi. Marraskuussa jauhelihapakkaus valittiin K-Ruoka Awardsin Vuoden Vastuullisuusteoksi 2017.

Viime talvena lanseeratun jauhelihapakkauksen on suunnitellut Packdesign ID.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka