Uutiset

Jesse Sarajärvi nauttii jalkapallosta, vaikka perhesuhteet tuovat myös ekstrapainetta

Kun SJK:n laitahyökkääjä Jesse Sarajärvi ei itse pelaa, hän kannustaa katsomossa muita. Kuva Tero Hautamäki
  • Epari

TP:n pallokoulun kasvatista SJK:n Veikkausliigajoukkueen hyökkääjäksi. Sellainen on lyhyesti kuvattuna Jesse Sarajärven, 23, polku seinäjokelaiseksi ammattijalkapalloilijaksi.

Sarajärvi on tähän mennessä pelannut SJK:n edustuksen paidassa 61 peliä tehden kuusi maalia ja antaen neljä maalisyöttöä.

Veikkausliigan pelejä näistä on ollut 38, joissa maaleja on syntynyt neljä.

Viimeksi verkot heiluivat viime lauantaina, kun SJK pelasi 1-1-tasurin KUPSin vieraana. Mustakultaisten maalia tuulettanut Sarajärvi iloitsi samalla kauden avausosumastaan.

– Sen myötä lähti tietynlainen apina selästä. Joukkueena pelataan, mutta henkilökohtainen onnistuminen on aina helpotus. Se on myös työstä tullut palkinto, joka antaa itseluottamusta, Sarajärvi kuvailee.

Jessen isä on Raimo Sarajärvi, SJK:n pääomistaja. Tältä pohjalta Seinäjoella pelaaminen voi olla välillä myös vähän vaikeaa.

– Tottakai se tuo tiettyä painetta. Koetan kuitenkin olla välittämättä asioista kentän ulkopuolella ja keskityn futikseen, Jesse toteaa.

Hän tietää, että Sarajärvi-nimisen pelaajan sopimus SJK:ssa ärsyttää joitakin ihmisiä.

– Kyllä mä sen tavallaan ymmärränkin, että jotkut siitä asiasta huutelee. Ei kuitenkaan tunnu hyvältä, että moni tuomitsee minut etukäteen miestä tuntematta tai pelejä katsomatta, Sarajärvi sanoo.

Teksti Tero Hautamäki

Lue koko juttu osoitteesta epari.fi

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka