Joulupukki, tervetuloa asumaan Seinäjoelle! – Avaruuden pääkaupunki teki jo poroparkin valmiiksi

Seinäjoen kaupungilta eivät markkinointi-ideat lopu. Avaruuden pääkaupungin uusin tempaus houkuttelee Joulupukkia muuttamaan Seinäjoelle.

Kekseliään markkinointitiimin innoittamana Seinäjoki on kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäen viranomaispäätöksellä lähestynyt Joulupukkia ja ehdottanut, että pukki valmistautuisi tänä vuonna jouluun Seinäjoella.

– Avaruuden pääkaupungissa on tilaa kaikelle hyvälle, myös joulupukille, perustelee Rasinmäki, joka on jo luvannut luovuttaa kaupungintalon edustalla sijaitsevan parkkiruutunsa Joulupunkin käyttöön.

Seinäjoen kaupungin mielestä Joulupukin toimintojen siirtäminen avaruuden pääkaupunkiin olisi monestakin syystä järkevää ja käytännöllistä.

– Meillä on keskeinen sijainti ja erittäin monipuoliset ostosmahdollisuudet. Seinäjoki on kokoonsa nähden kaupan jättiläinen. Tarjolla on lähes 600 kaupan yksikköä, tuoreimpana keskittymänä sadan yrityksen Ideapark, painottaa kaupungin kehitysyhtiön Into Seinäjoen markkinointipäällikkö Sanna Männikkö.

Joulupukki ei ole vielä ilmoittanut suostuuko hän siirtämään kotinsa ja lahjapajansa tonttuineen Seinäjoelle. Kaupunki on jo silti varannut Joulupukkia varten räätälöityjä poroparkkeja merkittävimpien kauppakeskusten pihoille.

Virpi Kupiainen-Ämmälä