Jouppilanvuoren jäähalli miljoonien eurojen remontilla Mestis-kuntoon

Jääkiekon olosuhteet ovat alkavalla kaudella huippukunnossa Seinäjoella. Kaupunki on myös järjestänyt jäähallivuorojen varaustoiminnan keskitetysti uudelleen. Seinäjoen jääkiekko-olosuhteet saavat huomattavat parannukset, kun Jouppilanvuoren jäähallin yli neljän miljoonan euron hintainen remontti valmistuu elokuun lopulla.

Seinäjoen kaupunki on järjestänyt uuteen malliin myös jäähallien toiminnan. Kaupunginvaltuusto päätti kesäkuussa, että jääurheilukeskuksen kaikki toiminnot siirretään kaupungin liikuntapalvelujen hoidettavaksi. Järjestelyillä kootaan yhdeksi kokonaisuudeksi iso tekojäärata, peruskorjattava Jouppilanvuoren jäähalli, harjoitusjäähalli ja Seinäjoki Areenan omistuksessa olevan hallin toiminta. Jäävuorot jaetaan jatkossa keskitetysti kaupungin liikuntatoimesta.

Alkavalle jääkiekkokaudelle saadaan käyttöön uudistettu Seinäjoen kaupungin Jouppilanvuoren jäähalli, joka tunnettiin ennen nimellä Atria-halli.

Uudistettuun halliin tulee lämpimät olosuhteet katsojille. Katsomoon tulee myös anniskelualue ja ikkunallinen vip-tila terassikatsomon kera.

Jouppilanvuoren jäähalli on tehty Mestis-sarjatason vaatimukset täyttäväksi, vaikka Seinäjoella ei vielä toistaiseksi Mestis-tasolla ollakaan.

Teksti Jussi Mustikkamaa

Lue koko juttu 1.8. näköislehdestä netistä tai printistä sivulta kuusi.