Juna puksuttaa Karkeloille – tarjousjahdissa kannattaa kurkata nurkkien taakse ja pöytien alle

Kaupunkijuna Alvarilla on työntäyteinen viikonloppu, sillä se puskuttaa ydinkeskustassa perjantaina ja lauantaina. Reitin varrella on kuusi pysäkkiä. Niiltä saa nousta junaan ja jäädä itselle sopivassa paikassa pois kyydistä. Ajelu ei maksa mitään.

Kaupunkijuna on osa Komiat Karkelot -ostostapahtumaa, jolla pyritään houkkutelemaan väkeä keskustaan tavallista viikonloppua enemmän. Edellisen kerran juna kyyditti kauppakassien kanssa kulkevia kesäkuulla lapsiperheille suunnatuissa Karkeloissa.

– Juna oli menestys. Hyvä, että kaikki mahtuivat mukaan, iloitsee Seinäjoen Yrittäjien koordinaattori Kaisa Metsänranta.

Junalla saa ajella ihan huvin vuoksi, mutta sen ansiosta tarjouksia jaksaa metsästää kauemmin.

– Jos matka vaikka Lakeus Sportilta Torikeskukseen tuntuu liian pitkältä, niin ei muuta kuin kyytiin vaan, Metsänranta kannustaa.

Bongaa palkinnot

Komeiden Karkeloiden takana on Seinäjoen Yrittiäjien kokoama Cityteam. Se on kauppiaiden kanssa ideoinut ohjelmaa, millä väki saataisiin ostoksille.

Keppihevosten taitokilpailut ovat Torikeskuksessa lauantaina kello 12.30. Ilmottautuminen alkaa kello 11. Tanssia Torikeskuksessa voi ihailla kello 11-14.

Karkeloiden suosituin houkutus on ämpäri, joka on täytetty tuotepalkinnoilla ja lahjakorteilla. Kisaan voi osallistua Facebookissa.

Joissakin myymälöissä on Eparin tunnetuksi tekemä Bongaa piletti -kisa.

– Palkintoja jahtaavien kannattaa kurkkia niin hyllyjen väliin kuin pöytienkin alle, Metsänranta vinkkaa.

Komeiden Karkeloiden on tarkoitus lisätä keskusta yritysten asiakasmääriä.

– Osa mukana olevista on todella innoissaan ja odottaa hyviä myyntejä. Aktiivisia saisi kuitenkin olla enemmän. Kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen, saadaan iso roihu.

 

Virpi Kupiainen-Ämmälä

Katso Karkeloiden tarjoukset Eparista 25.9.2019.