Uutiset

Kännyköille tehokas paikallisopas - lataa puhelimeesi ja ole menossa mukana

Henna Kiikka esittelee Tässä.fi-mobiilisovellusta, jossa myös Epari on mainostajineen mukana. Kuva Jussi Mustikkamaa
  • Epari

Yli 78 prosenttia suomalaisista käyttää älypuhelinta, joten mobiililaitteet ovat hyvä väline välittömään ja paikalliseen mainontaan. Kotimaisuus on valttia, kun tarjotaan mobiililaitteille kiinnostavaa sisältöä lähistöltä. Eparin lukijoiden kannattaa ladata kotimainen Tässä.fi-paikallisopas, ja samalla kannatta sovelluksessa merkitä Epari suosikiksi.

‑ Tuomme kaupunkilehti Eparissa julkaistavat ilmoitukset tänne palveluun, I-Mediat Oy:n markkinointipäällikkö Henna Kiikka kertoo.

Eparissa olleet printtilehden ilmoitukset siirtyvät automaatisesti myös Tässä.fi-sovellukseen viikon ajaksi.

‑ Tämä tuo ilmoitukselle pidempää elinkaarta, Kiikka sanoo.

Tässä.fi on myös helppo kanava yrityksille päästä kiinni digitaalisen ilmoittamisen maailmaan ja älypuhelimien ulottuville. Epari.fi-nettisivun yläosan palkissa on myös osio ilmoitukset, jota kautta pääsee katsomaan Eparin ja Tässä.fi:n yhteistyössä julkaisemiin Eparin ilmoittajien mainoksiin.

Mobiilimarkkinointi on kasvava trendi. Epari haluaa olla tarjoamassa alueen yrityksille mahdollisuuden olla mukana kotimaisen palveluntarjoajan mobiilisovelluksessa.

‑ Haluamme itsekin kehittyä mobiilipuolella jatkuvasti, Henna Kiikka toteaa.

Tässä.fi -mobiilisovelluksen avulla yritykset voivat tavoittaa kuluttajia myös pikaviestien avulla.

Pikaviestit voivat olla tarjouksia, tiedotteita tai mitä yritys parhaaksi näkee. Parhaimmillaan sovelluksen kautta lähetetyt pikaviestit ovat erittäin nopea kanava tavoittaa kohderyhmä ja viestiä heille.

‑ Kuluttaja taasen voi merkitä sovelluksessa yrityksiä suosikikseen, ja saa näin ollen yritysten lähettämät pikaviestit puhelimeensa reaaliajassa, Kiikka kertoo.

Teksti Jussi Mustikkamaa

Lue koko juttu 4.7. keskiviikon Eparista.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka