Keskikaupungin ja kauppojen yö on täällä taas! – Lähde tutustumaan, millaisia palveluja ja mahdollisuuksia ydinkeskusta tarjoaa

Keskikaupungin ja kauppojen yötä vietetään perjantaina ja lauantaina.

 

Ohjelmatarjonta laajenee tällä kerralla Asu ja viihdy Seinäjoen keskustassa -tapahtumalla. Sitä vietetään lauantaina 7. syyskuuta kello 11-15 Epstorilla.

Nimensä mukaisesti tapahtuman tarkoitus on kertoa ydinkeskustassa asuville ja sinne muuttoa suunnitteleville millaisia palveluja Seinäjoki tarjoaa. Mukana on esimerkiksi Seinäjoen kaupungin edustajia sekä asuntojen rakennuttajia ja välittäjiä.

– Keskustaan muuttaa koko ajan ihmisiä, joille monet käytännönkin asiat ovat vieraita. Nyt on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan vaikka kirjaston, kansalaisopiston tai julkisen liikenteen palveluihin, selvittää Seinäjoen kauppakeskusten markkinoinnista vastaavan Marjo Pirhonen.

Vapaudentien, Kirkkokadun ja Valtionkadun rajaamalla alueella asui viime vuonna 1600 henkeä. Määrä noussee melkoisesti, kun ydinkeskustan rakenteilla olevat kerrostalot ja niiden sadat asunnot valmistuvat. Lisää asuntoja on luvassa sen jälkeenkin, sillä Lehtisen kauppakeskuksen tilalle rakentuu kahdeksan kerrostalon kokonaisuus. Asuntoja niihin on tulossa 550.

– Tapahtumassa halutaan tuoda esille mitä kaikkea on vielä suunnitelmissa niin rakennusten kuin asukkaille suunnattujen palvelujenkin muodossa, Pirhonen avaa asiaa.

 

Ohjelma:

Perjantai 6.9.

Kello 18 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 19 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 19 Moving Decos -ryhmän ledvanneshow Kauppatorilla.

Kello 19 Tanja Vähäsarja Duo Epstorilla.

Kello 20 Flamman tulishow Kauppatorilla.

Kello 20 MäSä-duo esiintyy Eparin teltalla osoitteessa Koulukatu 10.

Kello 20 Tanja Vähäsarja Duo Epstorilla.

Kello 20 onnenpyörän pyöritystä Torikeskuksessa.

Lauantai 7.9.

Kello 11-15 tanssipäivä Torikeskuksessa: Kello 12 Seinäjoen Naisvoimistelijoiden fuusiotanssi-esitys. Kello 13 Milof tanssiopisto Kello 13.30 Studio de dance Kello 14 Silver Sharks Kello 14.30 Glow Dance opettaa akrobatiaa.

Kello 11-15 Asu ja viihdy Seinäjoen keskustassa -tapahtuma Epstorilla.

Kello 11 alkaen kahvitarjoilu 300 ensimmäiselle Epstorilla. Arvontaa. Tapahtuman juontaa Tanja Vähäsarja.

 

Lue lisää tapahtumasta Eparista 4.9.2019.