Uutiset

Kolme K-Markettia Saarniolle

Maria Saarnio on viidennen polven kauppias. Kuva Krista Luoma
  • Epari

Maria Saarnio aloittaa kauppiasuransa toukokuun lopulla K-Market Nurmon kauppiaana. K-Market Uppa siirtyy Saarniolle elokuussa ja K-Market Ruukintie lokakuussa.

Saarnion kolmen kaupan nippu työllistää 17 henkilöä. Kaupat ovat entisiä Siwoja.

33-vuotiaan Saarnio viidennen polven kauppias. Hänen suvussaan on ollut kauppiaita jo 120 vuoden ajan. Tradenomiksi opiskellut Saarnio sanoo saaneensa hyvät valmiudet kauppiasuralleen. Aluksi oppia jakoivat vanhemmat. K-kauppiasvalmennuksen nuori nainen suoritti Ilari Kontaksen johdolla K-Supermarket Jalasjärvessä.

– Unelma omasta kauppiasurasta syntyi jo nuorena. Työ on haasteellinen ja jokainen päivä on erilainen. Haluan kehittää itseäni ja kauppaa sekä luoda viihtyisän ja kehittävän työyhteisön.

Saarnio paljastaa, että okainen kauppa tulee olemaan asiakaskuntansa näköinen.

– Pienet neliöt otetaan tehokäyttöön ja varmistetaan, että pienestäkin valikoimasta löytyy aina asiakkaille tärkeät tuotteet. Myös sesongit ja ruokatrendit näkyvät valikoimissa. Keskeistä on A-luokan asiakaspalvelu sekä asioinnin nopeus ja helppous.

Saarnio toivoo palautetta asiakkailta.

– Haluamme kehittää kauppaa asiakkaittemme toiveita vastaavaksi. Antakaa palautetta valikoimista, ruusuja asioista, jotka teemme jo hyvin ja risuja epäkohdista, jotta voimme korjata ne. Tulkaa juttusille ja tutustutaan.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka