Kolmen ruokalajin illallinen, jolle mielensäpahoittajan ei kannata vaivautua – tarjolla mahdollisimman paskaa palvelua

Paskan palvelun illallisilla on tarjolla ensiluokkaista ruokaa ja mahdollisimman huonoa palvelua. Kolmen ruokalajin improvisaatioillassa kannattaa varautua yllätyksiin.

Jos olet joskus saanut ravintolassa huonoa palvelua, se ei ole mitään verrattuna siihen, mitä nyt on luvassa. Amerikasta alkunsa saanut Paskan palvelun illallinen -konsepti on nimittäin saapunut Suomeen ja Seinäjoelle.

Kyse on siitä, että ravintolan asiakkaille tarjotaan kolmen lajin illallinen kielen mukanaan vievää ruokaa. Sen tarjoilevat näyttelijät, jotka tekevät kaiken väärin ja keljuilevat niin toisilleen kuin asiakkaillekin sen minkä ehtivät. Tavoitteena on palvella illallisvieraita mahdollisimman huonosti. Mitä paskempi palvelu, sitä parempaa huumoria siitä saa revittyä.

Seinäjoella konseptin ottaa käyttöön pikkujoulukaudella pito- ja juhlapalveluyritys Alitar. Tarjoilijoina ovat Musiikkiteatteri Salaman näyttelijät.

– Odotamme ihan malttamattomina, millaisen kaaoksen saamme aikaan, ryhmän ohjaaja Satu-Maarit Veikkola kertoo suu hymyssä.

Yrittäjä Tarja Ali-Rantala on innoissaan yhteistyöstä.

– On mielenkiintoista ja jännittävää järjestää jotain uutta ja rajoja rikkovaa. Uskon, että pohjalaisilla on sen verran huumorintajua, että illallisista tulee menestys.

Teksti: Virpi Kupiainen-Ämmälä

Lue koko juttu digilehdestä: Epari