Korona vei yritysten myynnin – Into ja Seinäjoen Yrittäjät auttavat kriisin yli

Koronaepidemia alkaa halvaannuttaa yritysten toimintaa. Into ja Yrittäjät ovat perustaneet Kriisin yli -ryhmän, jonka kautta yrittäjiä pyritään neuvomaan monella tavalla.

Into ja Yrittäjät tekevät samalla tiivistä yhteistyötä kaikkien alueen yrityksiä palvelevien viranomaisten kanssa.

– Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme, että kaikki yritykset selviävät tämän hankalan vaiheen yli. Olemme itsekin aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja käymme läpi niiden tilannetta ja tarpeita, Inton toimitusjohtaja Leena Perämäki selvittää.

Perämäen mukaan katse on vahvasti tulevaisuudessa.

– Positiivisessa tulevaisuudessa. Kun yritykset selviävät alkushokista, ne voivat jopa keksiä uusia liiketoimintamalleja ja olla kriisin jälkeen aiempaa vahvempia, yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen näkee.

Yhteyden auttajiin saat Inton kotisivuilta löytyvien yhteystietojen avulla. Siellä on myös toimenpidelista, miten pääsee omin voimin purkamaan tilannetta. Kriisin yli -ryhmän palvelunumero on 020 1244 000.

– Kriisi on aina myös mahdollisuus. Joillakin yrityksillä on nyt kiireempi kuin koskaan. Olemme kaikki kuluttajia. Nyt jos koskaan on syytä käyttää lähiyrittäjien palveluita, auttajat toivovat.