Kova lomauutinen! Epari tekee syksyllä toivotun lukijamatkan - lento suoraan Rengonharjulta

Epari täyttää tänä vuonna 95 vuotta. Syntymäpäivää vietetään syksyllä – eikä ihan pienesti.

Juhlavuoden kunniaksi Epari tekee marraskuussa lomalennon Kroatian Pulaan. Mukaan mahtuu juhlavuoden määrä, 95 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lukijaa.

– Takavuosinahan lukijamatkoja tehtiin enemmänkin. Niitä on myös meiltä aika ajoin toivottu. Nyt kun ihmisten lomailu on ollut pitkään rajoitettua, on varmasti nälkä matkustamiseen kova, päätoimittaja Tero Hautamäki arvioi.

Matka toteutetaan teemalla ”Eparin kanssa olet Pulassa - et koskaan vaikeuksissa”. Hautamäki toimii itse matkanjohtajana. Toimittaja Virpi Kupiainen-Ämmälä on aloittanut jo lentoemäntäkurssin.

– Pääsiäisen jälkeen kurssilla opetellaan pelastuslaskumäen käyttö. Tällä viikolla on harjoiteltu ihanien maisemien vuoksi pyörtyneiden elvytystä, Kupiainen-Ämmälä kertoo.

Koneen muu henkilökunta palkataan eräältä Suomessa toimivalta halpalentoyhtiöltä, jolta kone on myös ostettu.

– Kauppa oli varsin edullinen. Osto siksi, että kone voidaan maalata Eparin omilla väreillä, keltaisella ja mustalla, Hautamäki perustelee hankintaa.

Koneen siivet teipataan altapäin Eparin uudella logolla, joka kuvastaa lehden positiivista journalismia. Logoon tulee teksti Hyvänilmanlintu.

– Olen tästä aidosti ylpeä. Se tulee näyttämään todella hienolta noustessaan Rengoharjulta, Hautamäki sanoo.

Matkalle voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen: eparieijatapulaan@epari.fi