Uutiset

Kuperkeikkahiihdoissa yli 500 lasta

Hiihtäminen on niin tarkkaa puuhaa, että kieli on pidettävä keskellä suuta. Kuvat Sanna Keisala ja Virpi Kupiainen-Ämmälä
  • Epari

Kuperkeikkahiihdot keräsivät puolentuhatta lasta kannustusjoukkoineen Seinäjoen hiihtostadionille tänään sunnuntaina. Edes talviolympialaisten televisiolähetykset eivät vähentäneet perinteisen tapahtuman suosiota.

Jännitystä Seinäjoen Hiihtostadionilla oli ainakin yhtä paljon kuin olympialaisissa Etelä-Koreassa. Kilpailut poikkeavat toisistaan eniten siinä, että Kuperkeikkahiihdoissa jokainen osallistuja on voittaja ja saa maaliviivan ylitettyään kaulaansa Eparin lahjoittaman mitalin. Tuuletusten jälkeen kilpailijat pääsivät Onni Oravan ja Apsi Apinan syleilyyn. Sitten raskaan kilpailusuorituksen aiheuttamaa energiavajetta paikattiin kuumalla mehulla ja makkaralla.

Kuperkeikkahiihdoissa osallistuminen on pääasia, mutta aikojakin otettiin. Seinäjoen Hiihtoseuran talkoolaiset pitivät kirjaa suorituksista. Tulokset ja lisää tunnelmapaloja julkaistaan keskiviikon Eparissa.

Kuparkeikkahiihtojen järjestämisestä vastaavan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Seinäjoen paikallisyhdistys, Seinäjoen Hiihtoseura ja Epari.

Teksti: Virpi Kupiainen-Ämmälä

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka