Uutiset

Lippurallin voitto salibandyjoukkueelle

SPV:n B-tytöt tienasivat Lippurallissa joukkueelle rahaa 1 810 euroa. Jenna Henttonen ahkeroi ja myi 50 lippua. Kuva Spv B-tytöt
  • Epari

Epari ja Solar Sound järjestivät Lippurallin, joka tarjosi paikallisille urheilujoukkueille mahdollisuuden tienata joukkueelle rahaa myymällä Solar Soundeille lippuja.

Jokaisesta myydystä lipusta joukkue nappasi 13 euroa. Lisäksi eniten myynyt joukkue sai 250 euron palkkion.

Kahden joukkueen koitokseksi kehkeytynyt kisa on nyt ratkennut. Voittajaksi rynnisti SPV:n B-tyttöjen joukkue. Salibandyjoukkueen urheilijat myivät yhteensä 120 lippua. Rahaa myydyistä lipuista kertyi joukkueen kassaan 1 560 euroa ja kun lasketaan voittajan bonus päälle, kokonaissumma oli 1 810 euroa. Toiseksi tullut joukkue, Virkiä Hockeyn naiset, myi 97 lippua ansaiten joukkueelleen 1 261 euroa.

SPV:n B-tytöissä pelaa pääosin 15-16-vuotiaita. Joukkueen ahkerin Lippuralli-myyjä oli Jenna Henttonen, joka sai kaupaksi 50 lippua.

– Oli helppo saada lippuja kaupaksi, koska on saman ikäisiä kavereita, jotka ovat menossa Solareille, Henttonen kertoo.

Hän ja moni muukin sai apua sisaruksiltaan. Vanhemmat osallistuivat tempaukseen lähinnä taustatukena.

– Tytöt ovat tehneet työn ihan itse. Provisio myydystä lipusta oli tosi hyvä. Saatu summa iso osa joukkueemme budjetista, joukkueenjohtaja Juha Liljeqvist iloitsee.

Lippuralli osoittautui onnistuneeksi varainhankintatavaksi. Joukkue lähtee lähtevät mukaan myös ensi vuonna, jos kisa järjestetään.

Teksti:

Outi Rantala

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka