Muodostelmaluistelijoille mitalien värisuora

Seinäjoen Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelujoukkueet nappasivat mitalien värisuoran valintakilpailussa viikonloppuna Vantaalla.

RiverPearls sai kultaa, RiverFalls hopeaa ja RiverDolls pronssia. RiverDollssille ja RiverPearlssille nämä olivat valintakilpailumitalit. Aikuisten joukkue Riverettes sijoittui yhdeksänneksi.

RiverDolls, RiverFalls ja Riverettes tekivät puhtaat ohjelmat ja saivat uudet ennätyspisteensä.

– Onnistumiset ruokkivat toisiaan. RiverPearlsin ohjelmaan sattui yksi kaatuminen ja vielä jäi hieman parannettavaa. Tulos kertoo kovassa junnukisassa siitä, että joukkue on kehittynyt huimasti kaikilla osa-alueilla. Joukkueen halu menestyä on näkynyt vahvasti niin harjoittelussa ja kehityksessäkin, pohtii valmentaja Tiina Pesonen.

Naisen mukaan hyvät sijoitukset kertovat siitä, että tulevaisuudessa Seinäjoella on hyvät näkymät ponnistaa muodostelmaluistelussa jopa SM-tasolle.

– Se vaatii tietysti hyviä harjoitusolosuhteita, Pesonen muistuttaa. Kolmas kilpailu eli niin sanottu loppukilpailu luistellaan Helsingissä 19.-20. maaliskuuta. Mitalit takasivat joukkueille paikat loppukilpailuun.

Jutun kuva päivitetty uusilla 10.2.2016 klo 16.30.