Nyt käynnistyy kesän kovin Lippuralli

Solar Sound ja Epari käynnistävät yhteisen Lippurallin, joka auttaa alueen urheilu- ja liikuntajoukkueita rahankeruussa. Vain myymällä voi voittaa!

Kenen joukkue myy eniten lippuja, kuka nousee palkintosijoille? Tänään 28. kesäkuuta käynnistyvä kesän kovin Lippuralli haastaa mukaan kaikki lähialueen juniorijoukkueet.

– Mahdollisuus on kerätä varoja joukkueelleen, mutta kyllä tässä vähän voitontahtoakin peräänkuulutetaan, kannustaa promoottori Tommi Mäki Solar Soundeilta.

Jokaisesta myydystä lipusta kertyy välittömästi joukkueen kassaan kymmenen euroa. Itsessäänkin jo hyvä palkkio, mutta Solar Sound ja Epari haluavat kannustaa joukkueita vielä enemmän. Kolme eniten lippuja myynyttä joukkuetta palkitaan isolla rahapalkinnolla. Eniten lippuja myynyt saa jopa 2 000 euron palkkion, toinen 1 000 ja kolmanneksi tullut 500 euroa.

– Seurojen ja joukkueiden tukeminen on tärkeää. Tämä on yksi tapa toteuttaa sitä. Kolme parasta joukkuetta palkitaan Solar Soundin lavalla lauantaina ja tietenkin joukkue pääsee itsekin juhlimaan tapahtumaan, Mäki kertoo.

Hän toivoo, että kisassa nähtäisiin tietynlaista kyläkisahenkeä.

– Painiseura Lapualta, pesäpallojoukkue Nurmosta tai jalkapalloseura Seinäjoelta. Kaikki haluavat oman joukkueensa ja kylänsä voittavan. Sillä lailla tästä saadaan syntymään kunnon Lippuralli, jossa vain myymällä voi voittaa. Hän toivoo, että kisassa nähtäisiin tietynlaista kyläkisahenkeä.

Lippuralli päättyy maanantaina 24. heinäkuuta kello 20.00. Joka viikko julkaistaan väliaikatiedotus Eparissa. Tiedot jaetaan myös Eparin ja Solar Soundin Facebook-sivuilla.

Voittajat julkistetaan 26. heinäkuuta ilmestyvässä Eparissa.

– Väliaikatiedotteessa luetellaan kymmenen eniten lippuja myynyttä joukkuetta. Siitä pystyy seuraamaan, kuinka lähellä on palkintosijoituksia. Tiedot pitää olla meillä joka viikon maanantaina kello 20.00, kuvailee kisan kulkua Lippurallin yhteyshenkilönä toimiva Jenni Peltomäki Solar Soundilta.

Tänä vuonna kaksipäiväisenä järjestettävä tapahtuma tavoittelee 19 000 kävijää.

– Joukkueet myyvät selvyyden vuoksi vain kahden päivän lippuja. Jos kävisi niin onnekkaasti, että ne myytäisiin loppuun, loppuisi tietenkin myös Lippuralli siihen kohtaan.

Aluksi joukkueet saavat jokainen 200 kappaletta lippuja.

– Jos ne loppuvat lisää voi hakea lippuvarikkona toimivasta Etelä-Pohjanmaan Matkailusta, Peltomäki neuvoo.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Jenni Peltomäki, jenni@solarsound.fi, 050-5711901

Teksti: Laura Syväoja

Lue artikkeli 28.6.2017 Eparista.